در حاشیه برگزاری هفته فرهنگ دانشگاهی و نیز گرامی‌داشت‌ روز دانشجو انجام شد؛

برگزاری تریبون آزاد دانشجویی

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۲ کد : ۲۶۲۴۴ اخبار ستادی
در حاشیه برگزاری هفته فرهنگ دانشگاهی و نیز گرامی‌داشت‌ روز دانشجو تریبون آزاد دانشجویی در دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
برگزاری تریبون آزاد دانشجویی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، تریبون آزاد دانشجویی به همت انجمن علوم سیاسی به مناسبت روز دانشجو  و در حاشیه برگزاری هفته فرهنگ دانشگاهی، روز یکشنبه 19 آذر  1402 با حضور  بیش از 100 دانشجو در محوطه دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.
دانشجویان در این تریبون خواسته‌ها و نقدهای خود را بدون هیچ محدودیتی بیان کردند.
 دانشجویان نسبت به هزینه‌های خوابگاه و سلف، تأخیر در ساعت حرکت اتوبوس‌های دانشگاه و کمبود آنها، عدم تحقق برخی از خواسته‌های دانشجویان در مسائل آموزشی و صنفی، بهداشت خوابگاه‌ها، عدم وجود کتب درسی در کتابخانه مرکزی، امر به معروف نهی از منکر، ارزش و اهمیت نقش دانشجو در دانشگاه و نقد و تحلیل میزان توجه و حمایت دولت از دانشجویان در واگذاری بسیاری از مسئولیت‌های قابل واگذاری با توجه به تخصص و مهارت آنان، نظرات خود را اعلام کردند.
دکتر علی اکبر محمدی، مدیر فرهنگی دانشگاه در توضیح برگزاری این تریبون آزاد دانشجویی بیان داشت: بی‌تردید برپایی چنین برنامه‌هایی در راستای تقویت روحیه مطالبه‌گری دانشگاهیان و ایجاد فضای پرنشاط و سالم و عدالت‌خواهی آنها که همیشه مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده‌است، می‌تواند به پیشبرد برنامه‌ها و اصلاح برخی فرآیندهای اداری و آموزشی و فرهنگی کمک بزرگی کند.