همایش «موفقیت در دستان توست» برگزار شد

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۳ کد : ۲۶۲۶۸ اخبار
این همایش با حضور کارشناسان واحد آموزش مرکز مشاوره و سبک زندگی و مربیان همتای مرکز مشاوره با همکاری همیاران سلامت روان و حضور جمعی از دانشجویان علاقه‌مند به مناسبت هفته پژوهش و روز دانشجو، دوشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۲ به مدت ۲ ساعت در محل تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدای این همایش سید معین میری، دانشجوی ارشد استعداد درخشان مهندسی برق دانشگاه بیرجند و مربی همتای مرکز، بعد از معرفی خود و طرح مربیان همتا به بررسی اهداف طرح، مهارت‌های نرم افزاری مورد نیاز در رشته مهندسی برق، گواهی نامه‌های مرتبط و نیازمند، معرفی دوره رفع اشکال و حل تمرین ریاضی و آمار پرداخت. در ادامه نرگس ازغندی، دانشجوی کارشناسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند و مربی همتای مرکز، بخش‌های مختلف معاونت فرهنگی، اجتماعی و مذهبی، شرایط پذیرش دانشجوی استعداد درخشان و المپیاد علمی معرفی نمود. همچنین سید امیرحسین حسینی، دانشجوی ارشد مهندسی ژنتیک و تولید گیاهی دانشگاه تهران، بعد از معرفی خود، درباره هدفمندی، برنامه‌ریزی، انگیزش تحصیلی و آماده‌سازی رزومه علمی صحبت کرد. در انتها برنامه نیز، بازدید از زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند صورت گرفت.

آخرین ویرایش۱۷ دی ۱۴۰۲

نظر شما :