حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در غرفه پژوهشی دانشگاه

استقبال از ایده برتر دانشگاه بیرجند
۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۵ کد : ۲۶۲۸۰ اخبار برگزیده
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی از غرفه دانشگاه بیرجند در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری بازدید کرد.
حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در غرفه پژوهشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی روز سه‌شنبه 21 آذر 1402 از غرفه دانشگاه بیرجند در نمایشگاه کشوری هفته پژوهش بازدید کرد.
در این بازدید، دکتر اکبری، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه ضمن ارائه توضیحاتی درباره توانمندی‌های پژوهشی دانشگاه بیرجند، به معرفی محصول معرفی شده دانشگاه در این نمایشگاه پرداخت. پس از ارائه توضیحات از سوی دکتر اکبری، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از پژوهش انجام شده و تولید این محصول استقبال کرد.
لازم به توضیح است؛ محصول ارائه شده از سوی دانشگاه بیرجند در این نمایشگاه پژوهشی به عنوان یکی از 20 ایده برتر کشور معرفی و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد.
بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور از  ۲۰ الی۲۲ آذر ماه ۱۴۰۲، در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) دایر است. علاقمندان جهت بازدید از غرفه دانشگاه بیرجند می‌توانند به زون 3، غرفه 67A، جنب ستون 64 مراجعه نمایند.

بیشتر بخوانید:

ـ حضور دانشگاه بیرجند در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور؛
انتخاب محصول دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از ۲۰ محصول برتر پژوهشی کشور

ـ بازدید معاون اقتصادی استاندار از غرفه پژوهشی دانشگاه

ـ انعقاد ۳۶ تفاهم‌نامه پژوهشی با دستگاه‌های اجرایی/افزایش ۴ برابری نسبت به سال گذشته

ـ رئیس دانشگاه بیرجند در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری بیان کرد: مواد معدنی و محصولات مزیت دار استان تجربه موفق دانشگاه در پژوهش