۶۴ پژوهشگر برتر خراسان جنوبی تجلیل می‌شوند

۲۳ آذر ۱۴۰۲ | ۲۲:۴۳ کد : ۲۶۲۹۵ اخبار برگزیده
معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند گفت: تعداد ۶۴ پژوهشگر و فناور برتر استان، صبح روز شنبه، ۲۵ آذرماه جاری با حضور استاندار خراسان جنوبی تجلیل می‌شوند.
۶۴ پژوهشگر برتر خراسان جنوبی تجلیل می‌شوند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر ابوالفضل اکبرپور روز پنجشنبه 23 آذرماه جاری در مصاحبه با خبرنگاران افزود: 64 پژوهشگر و فناور برتر استان در 18 بخش، شامل طرح‌های برگزیده دستگاه‌های اجرایی استان، صنعتگران و صنایع تولیدی، دانش‌آموزان برتر، فعالان برتر، مراکز تحقیقاتی برتر، پژوهشگران برتر دانشگاهی، پژوهشگران برتر دستگاه‌های استان و معلم برگزیده در تولید محتوا تقدیر خواهند شد.
وی ادامه داد: همچنین پژوهشگر برتر در حوزه پزشکی، دانشجوی محقق برتر استان، فرصت مطالعاتی برتر، مربی برگزیده فناور، مهارت‌آموز برگزیده، کارآفرینان برگزیده، کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات برگزیده، مدیران برگزیده فعال در حوزه پژوهش، خیرین برگزیده و بانوان فعالان در عرصه اشتغال و کارآفرینی تجلیل می‌شود.
معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند، اظهار کرد: روند انتخاب این افراد در حوزه دانشگاهی بر اساس شاخص‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در سایر موارد بر اساس شاخص‌هایی است که در شورای سیاست‌گذاری پژوهش استان مصوب شده است.

وی با دعوت از تمامی اساتید و فرهیختگان دانشگاهی برای حضور در آیین بزرگداشت هفته پژوهش، گفت: مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر خراسان جنوبی با حضور جناب آقای دکتر قناعت، استاندار محترم خراسان جنوبی در روز شنبه  ۲۵ آذر 1402 از ساعت ۹:۳۰ صبح، در محل تالار ولایت دانشگاه بیرجند، برگزار می‌گردد.
شایان ذکر است که دکتر جواد قناعت، استاندار و رئیس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری استان خراسان جنوبی و دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری استان خراسان جنوبی است.

آخرین ویرایش۲۳ آذر ۱۴۰۲