پروانه فعالیت نشر الکترونیکی دانشگاه بیرجند صادر شد

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۶۳۷۴ اخبار برگزیده
پروانه فعالیت نشر الکترونیکی دانشگاه بیرجند صادر شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند با پیگیری انجام شده توسط مرکز نشر دانشگاه، پروانه فعالیت واحد فرهنگی دیجیتال (نشر الکترونیکی) دانشگاه بیرجند از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر گردید.‏
در مجوز صادر شده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است؛ به استناد آیین نامه ساماندهی و توسعه رسانه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و دیجیتال تصویب شده از سوی هیأت محترم وزیران، بدین وسیله پروانه فعالیت به واحد فرهنگی و دیجیتال دانشگاه بیرجند به مدت پنج سال به مدیریت دکتر محسن خطیبی‌نیا اعطا می‌گردد.
براساس این مجوز فعالیت، مجوزهای چاپ الکترونیکی کتب اعضای محترم هیأت علمی که ذیل انتشارات کتابخانه مرکزی دانشگاه بیرجند به چاپ می‌رسد، توسط دانشگاه صادر خواهد شد.

لازم به ذکر است؛ با اخذ این مجوز، می‌توان کتب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند را بصورت E-Book  (کتاب الکترونیکی) در دسترس مخاطبان بالقوه قرارداد و به ‌این‌ ترتیب امکان فروش دیجیتالی و آنلاین کتاب در فروشگاه‌های اینترنتی و اپلیکیشن‌های کتاب‌خوانی فراهم می‌گردد.
مرکز نشر دانشگاه بیرجند در کتابخانه مرکزی مستقر می‌باشد.