انتصاب رئیس دانشگاه بیرجند به عنوان مسئول کمیته علمی و پژوهشی ستاد برگزاری کنگره ملی ابن حسام خوسفی

۰۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۲ کد : ۲۶۴۶۲ اخبار برگزیده
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند براساس حکمی از سوی دکتر جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی و رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان به عنوان مسئول کمیته علمی و پژوهشی ستاد برگزاری کنگره ملی ابن حسام خوسفی حماسه سرای آیینی قرن هشتم و نهم هجری منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی و رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان، طی حکمی، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند را به عنوان مسئول کمیته علمی و پژوهشی ستاد برگزاری کنگره ملی ابن حسام خوسفی حماسه سرای آیینی قرن هشتم و نهم هجری منصوب کرد.
در حکم ارسالی از سوی استاندار خراسان جنوبی و رئیس ستاد اجرایی کنگره آمده است؛  پاسداشت مفاخر فرهنگی و ارج گذاری گنجینه معنوی ایران عزیز برای نسل امروز که تشنه هویت و نیازمند الگوپذیری هستند، اقدامی شایسته و ضرورتی در خور تأکید به شمار می‌رود. استان خراسان جنوبی که از گذشته تا به امروز همواره در زمره طلایه داران مفاخر و مشاهیر قرار داشته، برای کشور عزیزمان و همچنین معرفی تمدن نوین اسلامی در عرصه‌های مختلف علوم مایه مباهات است. در همین راستا جنابعالی به عنوان "مسئول کمیته علمی و پژوهشی ستاد برگزاری کنگره ملی ابن حسام خوسفی حماسه سرای آیینی قرن هشتم و نهم هجری" منصوب می‌شوید.
شایان ذکر است؛ جلسه شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی ابن حسام خوسفی حماسه سرای آیینی قرن نهم هجری صبح روز چهارشنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور، جمالی پور معاون وزیر کشور،استاندار خراسان جنوبی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان ملی و استانی در تهران برگزار گردید.
طرح فرهنگی کنگره ملی ابن حسام خوسفی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تدوین و در جلسات متعدد کارشناسی مورد تایید انجمن آثار مفاخر فرهنگی کشور قرار گرفت. این طرح‌ دارای چهار بخش علمی پژوهشی، فرهنگی، هنری و اختتامیه است. بخش علمی و پژوهشی با هدف بررسی ابعاد زندگی و شخصیت، آثار و جایگاه ابن حسام خوسفی در شعر فارسی و اسلامی با محوریت دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش۰۴ دی ۱۴۰۲