اولین جلسه کمیته علمی کنگره ملی ابن حسام خوسفی برگزار شد

۰۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۴ کد : ۲۶۴۸۲ اخبار برگزیده
اولین جلسه کمیته علمی کنگره ملی ابن حسام خوسفی با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و مسئول کمیته علمی و پژوهشی ستاد برگزاری کنگره ملی ابن حسام خوسفی حماسه سرای آیینی قرن هشتم و نهم هجری در روز دوشنبه ۴ دی ۱۴۰۲، در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.
اولین جلسه کمیته علمی کنگره ملی ابن حسام خوسفی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اولین جلسه کمیته علمی کنگره ملی ابن حسام خوسفی، حماسه سرای آیینی قرن هشتم و نهم هجری با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و مسئول کمیته علمی و پژوهشی ستاد برگزاری کنگره، در محل قطب علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی و اعضای این گروه آموزشی برگزار شد.
در این جلسه، پس از توضیحات دکتر لامعی، مسئول کمیته علمی و پژوهشی ستاد برگزاری کنگره ملی ابن حسام خوسفی و استماع نظرات اعضای هیأت علمی، در خصوص انتخاب دبیر علمی و دبیر اجرایی کنگره بحث و تبادل نظر شد و در نهایت به اتفاق آرا دکتر محمدبهنام‌فر به عنوان دبیر علمی و دکتر عباس واعظ‌زاده به عنوان دبیر اجرایی بخش علمی همایش انتخاب شدند.
شایان ذکر است؛  براساس حکمی از سوی دکتر جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی و رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان، در روز دوشنبه 5 دی 1402، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند به عنوان مسئول کمیته علمی و پژوهشی ستاد برگزاری کنگره ملی ابن حسام خوسفی حماسه سرای آیینی قرن هشتم و نهم هجری منصوب شد. بخش علمی و پژوهشی این کنگره با هدف بررسی ابعاد زندگی و شخصیت، آثار و جایگاه ابن حسام خوسفی در شعر فارسی و اسلامی با محوریت دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.