با حضور خادمین عتبات عالیات و استقبال از پرچم حرم حضرت ابوالفضل (ع) برگزار شد؛

برگزاری برنامه سه‌شنبه‌های مهدوی

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۸ کد : ۲۶۴۹۲ اخبار برگزیده
آخرین برنامه سه شنبه مهدوی در ترم جاری با  حضور خادمین عتبات عالیات و استقبال از پرچم حرم حضرت ابوالفضل علیه السلام به همت کانون مهدویت و پایگاه بسیج خاتم الانبیاء(ص) کارکنان دانشگاه، در مقابل مسجد امام جعفرصادق(ع) دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری برنامه سه‌شنبه‌های مهدوی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آخرین برنامه  سه شنبه مهدوی ترم جاری  این هفته ۵ دیماه ۱۴۰۲ با حضور خادمین  عتبات و عالیات و همراه با استقبال از پرچم مطهر حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و مدیحه سرایی در محوطه مقابل مسجد امام جعفر صادق علیه السلام دانشگاه بیرجند بعد از نماز جماعت ظهر و عصر برگزار شد .
در این مراسم مسئول تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی ، پیرامون الزامات عدالت گستری که نیازمند شناخت صحیح دین است مطالبی بیان کرد.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی گفت: عقل انسانها محدود و ظرفیت انسانها نامحدود و انسان که دارای ظرفیت‌های نامتناهی می‌باشد پاسخگو نیازها عقل و حس نیست، پاسخگوی او دین است. وی ادامه داد: دین است که میتواند پاسخگو باشد زیرا دین ابتدا برای دنیای ما برنامه ریزی کرده و بعد برای آخرت.
شایان ذکر است؛ برنامه سه شنبه مهدوی هر هفته سه شنبه‌ها در اماکن مختلف دانشگاه همراه با رزق مهدوی، میز کتاب امانتی وقف در گردش، نغمه و نوای مهدوی و پاتوق گفتگو همراه با قرعه کشی هدیه معنوی بین شرکت کنندگان به همت کانون معرفتی مهدویت دانشگاه بیرجند  به منظور احیا و گسترش فرهنگ صحیح مهدوی درمحیط دانشگاه برگزار می‌شود .