معاون حقوقی و بازرسی سازمان پدافند غیرعامل کشور از نمایشگاه علم و فناوری دانشگاه بیرجند بازدید کرد

۱۲ دی ۱۴۰۲ | ۲۰:۳۵ کد : ۲۶۵۸۳ اخبار برگزیده
سردار محمدعلی قمی، معاون حقوقی و بازرسی سازمان پدافند غیرعامل کشور به همراه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان دانشگاه، بعدازظهر سه‌شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ از  نمایشگاه علم  و فناوری مرتبط با پدافند غیرعامل در دانشگاه بیرجند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سردار محمدعلی قمی، معاون حقوقی و بازرسی سازمان پدافند غیرعامل کشور، همزمان با حضور در دانشگاه بیرجند از نمایشگاه علم و فناوری مرتبط با پدافند غیرعامل بازدید کرد.
نمایشگاه علم و فناوری مرتبط با پدافند غیرعامل با حضور شرکت‌های فعال در حوزه پدافند غیر عامل در دانشگاه بیرجند برپا شد. در این نمایشگاه 15 شرکت فعال در حوزه پدافند غیرعامل از دانشگاه بیرجند و پارک و علم و فناوری حضور داشتند.
سردار قمی ضمن بازدید از نمایشگاه پدافند غیرعامل از مرکز تحقیقات سیستم‌های هوشمند توان و انرژی و نیروگاه خورشیدی دانشگاه بیرجند نیز بازدید کرد.