۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۸ کد : ۲۶۹۱۸ اخبار برگزیده
نشست تبیین توافق نامه جهاد علمی فی مابین دانشگاه بیرجند و موسسه آموزشی و تحقیقاتی، روز یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، با حضور دکتر قربانی، رئیس حوزه عتف ستاد کل نیروهای مسلح و تعدادی از مسئولین این حوزه در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در نشست تبیین توافق نامه جهاد علمی فی مابین دانشگاه بیرجند و موسسه آموزشی و تحقیقاتی با حضور دکتر قربانی، رئیس حوزه عتف ستاد کل نیروهای مسلح و جمعی از مسئولین دانشگاه و اساتید دانشکده ها و گروه های مختلف آموزشی برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر قربانی به هدف و ضرورت این توافق نامه و ابعاد آن پرداخت و زمینه‌های فعالیت و همکاری مشترک دانشگاه بیرجند و موسسه آموزشی و تحقیقاتی را در قالب این توافق نامه تشریح کرد.
در ادامه هریک از همکاران دانشگاهی ضمن بیان ظرفیت های علمی حوزه تخصصی خود، نیازها و ضرورتهای همکاری پیشنهادی خود و همچنین دغدغه ها و سوالات خود را مطرح نمودند. در انتها نیزدکتر قربانی به جمع بندی و پاسخ گویی سوالات حاضرین پرداخت.