حماسه حضور دانشگاهیان در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری

۱۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۷۱۰۹ اخبار برگزیده
دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه بیرجند همزمان با سراسر کشور و از اولین ساعات آغاز رأی گیری، با حضور پرشور در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری بصیرت و آگاهی خود را به نمایش گذاشتند.
حماسه حضور دانشگاهیان در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه بیرجند همزمان با سراسر کشور امرز جمعه 11 اسفند 1402 با حضور در محل مسجدامام صادق(ع)، در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری شرکت کردند و رای خود را در داخل  صندوقهای رأی انداختند. از نکات حائز اهمیت در این انتخابات حضور پرشور دانشجویان در محل اخذ رأی بود. همزمان با استقرار صندوق اخذ رأی در مسجد امام صادق(ع) پردیس شوکت آباد، صندوق‌های سیار اخذ رأی در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، رأی دانشجویان را دریافت کرد.
در ادامه اولین بخش از گزارش تصویری حضور دانشگاهیان آورده شده است: