دانشگاه بیرجند عنوان دانشگاه برتر در حوزه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی سال ۱۴۰۱ را کسب کرد

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۲۷۱۴۳ اخبار برگزیده
دکتر اردوان ارژنگ، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اهدای سپاسنامه‌ای کسب عنوان دانشگاه برتر در حوزه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی در سال ۱۴۰۱ را به دانشگاه بیرجند تبریگ گفت.

به گزارش روابط عمومی  و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اهدای سپاسنامه‌ای کسب عنوان دانشگاه برتر در حوزه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی در سال 1401 را به دانشگاه بیرجند تبریگ گفت. در سپاسنامه اهدایی از سوی دکتر اردوان ارژنگ، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان به دکتر ثقه الاسلامی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه آمده است؛ امروزه حرکت عظیم علمی در کشور عزیزمان به دست دانشجویان و نخبگان فرهیخته و با حمایت همه جانبه مسئولان و مدیران علمی و فرهنگی آغاز شده است و بر همگان به ویژه جامعه علمی کشور است تا با همفکری و همیاری گسترده در تقویت و اعتلای آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دفاع از مواضع اصولی و انسانی بیش ار پیش کوشا باشند. فرصت را مغتنم شمرده و کسب عنوان دانشگاه برتر در حوزه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی در سال 1401 را تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم. با امید به اینکه با بهره‌مندی از ارزش‌های بومی، ملی و دینی شاهد رشد و شکوفایی آن دانشگاه جهت نیل به توسعه پایدار فعالیت‌های ورزشی در حوزه‌های مختلف ورزش دانشگاهی باشیم.