دیدار اعضای انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند با نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان جنوبی

۳۱ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۲:۵۲ کد : ۳۰۵۶۶ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۱۳۸
جمعی از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند روز پنج‌شنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ با حضرت آیت‌الله سید علیرضا عبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان جنوبی، دیدار کردند.  
دیدار اعضای انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند با نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این دیدار، حضرت آیت‌الله عبادی تأکید کرد که انسان باید در روی زمین احساس مسئولیت کند و نسبت به شرایط روز جهان بیندیشد، به‌ویژه نسبت به دیگر دانشجویان حس مسئولیت داشته باشد.  

آیت‌الله عبادی در ادامه درباره خطرات استفاده از واژه‌های که ممکن است مقصود گوینده با برداشت مخاطب متفاوت باشد، توضیح داد و گفت: «این مسئله، به‌ویژه درباره واژه‌هایی مانند "آزادی"، می‌تواند بسیار خطرناک باشد». وقتی استعمارگر از آزادی برای ما سخن می‌گوید، مقصودش قانون‌شکنی است. استعمار ابتدا اندیشه‌ها را تحقیر می‌کند، سپس آن‌ها را به ما القا می‌نماید و درنهایت، اراده را تضعیف می‌کند و نام این روند را «آزادی» می‌گذارد.

 وی تأکید کرد: انسان با سایر موجودات تفاوت‌ها و شباهت‌هایی دارد و حدود چهل تا پنجاه تفاوت بین انسان و دیگر موجودات وجود دارد. یکی از این تفاوت‌ها، آزادی است. وقتی آزادی مطرح می‌شود، انسان دارای قدرتی است که به آن «اراده» گفته می‌شود و این ویژگی، او را آزاد می‌سازد. هرچند انسان در برخی ویژگی‌ها با دیگر موجودات مشترک است، اما نباتات موجوداتی جبرگرا و درعین‌حال قانون‌مند هستند، درحالی که انسان دارای قدرتی به نام اراده است. این اراده، او را آزاد می‌سازد و به او قدرت انتخاب می‌دهد. این ویژگی را هم می‌توان مذمت کرد و هم تحسین.

امام جمعه بیرجند، گفت: یکی دیگر از تفاوت‌های انسان، کمال‌طلبی است. در اینجا، کمال اراده می‌کند، درحالی که برخلاف طبیعتش است، اما بر طبیعت حاکم است. وقتی استعمارگر از آزادی برای ما سخن می‌گوید، آزادی را به چه معنا می‌گیرد؟ به‌معنای قانون‌شکنی. آزادی ازنظر آن‌ها یعنی رهایی از هرچیز. این قانون‌شکنی‌هایی که تبلیغ و اجرا می‌کنند، به‌عنوان فریب، بدترین سلاحی است که جامعه را زمین‌گیر می‌کند.  

آیت‌الله عبادی در بخشی دیگر از سخنان خود به دانشجویان توصیه کرد که بحث دیگری که برای دانشجویانِ ساکن در محیط‌های دانشجویی و خوابگاهی مطرح است، مسئله انتخاب دوست است. ما باید چه کسی را به‌عنوان دوست یا رفیق انتخاب کنیم تا با او همنشین شویم؟ 

ایشان خصوصیاتی که انسان باید در انتخاب همنشین در نظر بگیرد را بدین گونه برشمرد:  با کسی همنشین شوید که دیدار او شما را به یاد خدا بیندازد،  با کسی دوست نشوید که همراهی با او سبب اتلاف وقت شما شود،  با کسی همنشین شوید که عمل او شما را به یاد آخرت بیندازد.

آخرین ویرایش۳۱ فروردین ۱۴۰۴

نظر شما :