در پژوهشی در دانشگاه بیرجند بررسی شد؛

اندازه­ گیری تعدادی از فلزات سنگین بر پایه مایعات یونی و نانومواد با بکارگیری روش­ های کمومتری

۱۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۸ کد : ۴۷۵۶ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
میکرو استخراج و اندازه­‌گیری بعضی از فلزات سنگین بر پایه مایعات یونی و نانو‌مواد با بکارگیری روش‌های کمومتری عنوان رساله دکتری عبدالباسط دوامی دانشجوی دکتری شیمی گرایش تجزیه دانشگاه بیرجند بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این پروژه، روش‌هایی آسان و سازگار با محیط زیست برای میکرواستخراج و اندازه­‌گیری برخی از فلزات سنگین همچون اورانیوم، توریم و مس، توسعه داده شد.

همچنین در کل مراحل انجام پروژه از حلال­‌های سبز و جاذب‌های غیر‌سمی برای اندازه­‌گیری فلزات به‌وسیله دستگاه‌های اسپکتروفتومتری مرئی- ماوراءبنفش و اسپکتروفلوئوریمتری استفاده شد.

برخی از نتایج پروژه فوق در ژورنال  Molecular Liquids  با ضریب تاثیر4.561 IF= و رتبه1Q در سال 2019 به چاپ رسید.

دکتر سوسن صادقی بجد استاد راهنمایی این رساله دکتری را برعهده داشت.