کارگاه انگیزش تحصیلی با محوریت عزت نفس (جلسه چهارم)

۲۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۰ کد : ۵۹۴۴ اخبار کارگاه های آموزشی
چهارمین جلسه کارگاه انگیزش تحصیلی با محوریت عزت نفس از سلسله کارگاه های توانمندسازی تحصیلی، چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸ با حضور جمعی از دانشجویان در سالن بشارت مرکز مشاوره و درمان برگزار گردید

دکتر اسدی یونسی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند مدرس کارگاه، در چهارمین جلسه از جلسات کارگاه انگیزش تحصیلی، ابتدا به مرور مباحث قبلی؛ ارکان عزت نفس (زندگی آگاهانه، خودپذیری، مسؤولیت در قبال خود، قاطعیت و ابراز وجود، زندگی هدفمند) و بررسی کاربرگ های این جلسه پرداخت، سپس توضیحات بیشتری در مورد انسجام و یکپارچگی ارایه کرد. وی در ادامه ضمن بیان منبع کنترل درونی و بیرونی و موانع عزت نفس (به ویژه افکار منفی)، مهارت چالش با افکار و مهارت تفکیک بین فکر و واقعیت را آموزش داد.

در انتها دکتر اسدی یونسی، کلیپ آموزشی در مورد اعتماد به نفس و راهکارهای افزایش آن پخش کرد، که مورد توجه و استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.

نظر شما :