کسب مدال طلای مسابقات تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات  آموزش عالی منطقه ۹ کشور توسط دانشجوی دانشگاه بیرجند

۳۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۳ کد : ۶۱۶۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
احسان عرفانیان دانشجوی دانشگاه بیرجند در مسابقات تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات  آموزش عالی منطقه ۹ کشورموفق به کسب مدال طلا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، احسان عرفانیان دانشجوی دانشگاه بیرجند در مسابقات تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور که از 27 الی 29 آذرماه 1398 به میزبانی دانشگاه دامغان برگزار شد، موفق به کسب مدال طلا گردید.
مهدی جعفرزاده و مجتبی خالصی اعضای تیم دانشگاه بیرجند در این مسابقات بودند، خالصی مربیگری  و سرپرستی تیم تکواندو دانشگاه بیرجند در این رقابت ها بود.