برگزاری شورای آموزشی دانشگاه بیرجند بصورت مجازی برای اولین بار

۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۰:۲۹ کد : ۷۲۴۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
سیزدهمین جلسه شورای آموزشی دانشگاه، ظهر امروز سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۸ بصورت مجازی برگزار شد.
برگزاری شورای آموزشی دانشگاه بیرجند بصورت مجازی برای اولین بار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، اولین تجربه در برگزاری جلسات شورای آموزشی بصورت مجازی، با همکاری کلیه اعضای شورا و با هدف به حداقل رساندن مخاطرات ناشی از سرایت احتمالی ویروس کرونا، در بستر شبکه اینترنت  امروز سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ برگزار گردید.

در این جلسه که کلیه معاونین محترم آموزشی دانشکده ها و مدیران حوزه آموزش دانشگاه حضور داشتند در خصوص آموزانه های اعضای محترم هیأت علمی و فرآیند تأیید و نهایی سازی آنها بحث و بررسی کامل انجام شد. تأکید در تأیید به موقع آموزانه ها، لزوم انعکاس مشکلات احتمالی سامانه آموزانه به تیم پشتیبان و توجه همکاران محترم به تنگناهای اداری و مالی برای بررسی هر چه سریعتر اطلاعات نیمسالهای تابستان و همینطور نیمسال اول 99-98 از مهمترین محورهای همفکری و هم اندیشی این جلسه بود.