نشست تخصصی دبیران و اعضای انجمن های علمی و کانون های فرهنگی با نمایندگان فنی حرفه ای، استعداد درخشان و معاونت دانشجویی برگزار شد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۷ کد : ۲۷۶۱۰ اخبار تشکل های دانشجویی اطلاعیه های مهم

در این نشست دکتر محمدی، مدیر فرهنگی با اشاره به اهمیت ارتباط انجمن های علمی و کانون های فرهنگی با نهادهای دیگر، استفاده از این پتانسیل ها برای پیشبرد اهداف دانشگاه را ضروری دانست.

در ادامه دکتر رجبی نماینده فنی حرفه ای از ظرفیت های فنی حرفه ای گفته و افزود آمادگی برگزاری هر کارگاهی را داریم که انجمن ها و کانون ها می توانند این کارگاه ها را با مدرک فنی حرفه ای برگزار کنند.

سپس دکتر حمیدی رئیس امور هدایت استعداد های درخشان و رئیس دبیرخانه مرکزی حوزه معاونت دانشجویی به شیوه‌نامه سرآمدها اشاره کرد و گفت امتیازات ویژه ای به انجمن های علمی و کانون های فرهنگی اختصاص داده شده که از جمله خدمات رایگان سلف، خوابگاه و شرکت در کارگاه ها است.