جلسه شورای دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران حوزه آموزش دانشگاه برگزار شد

۱۵ آبان ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۷ کد : ۲۹۱۹۱ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۶۳
جلسه شورای دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران حوزه آموزش روز دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ در محل تالار بشارت دانشگاه برگزار شد.

جلسه شورای دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور دکتر سیدجواد حسینی واشان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند، دکتر هادی پورشافعی مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی، دکتر سیدهمایون فرهنگ فر رئیس دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی، دکتر سیدناصر رئیس السادات رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان، دکتر عباس محمدی سرپرست مدیریت امور آموزشی، دکتر ابوالفضل بیجاری رئیس اداره تحصیلات تکمیلی و دکتر مجید کلاته بجدی رئیس گروه آموزش های آزاد و مجازی روز دوشنبه 14 آبان 1403 در محل تالار بشارت برگزار شد.در این جلسه که دکتر حسن امامی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر علی اشرفی معاون آموزشی دانشکده، دکتر حامد نوروزی مسئول امور پژوهشی دانشکده، مدیران گروه های آموزشی، دکتر زهرا شیرزور مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشکده و تعدادی از کارشناسان آموزشی دانشکده حضور داشتند حاضران مسائل، مشکلات و دیدگاه های خود را مطرح نمودند.

در ابتدای جلسه دکتر حسن امامی، ضمن خوش آمدگویی به حاضران از فرصتی که معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و مدیران حوزه آموزش در برگزاری این نشست در اختیار دانشکده قرار دادند تشکر کرد. ایشان همچنین از تلاش های انجام شده در خصوص ایجاد رشته های جدید در دانشکده ادبیات و علوم انسانی قدردانی نمود. دکتر امامی در سخنان خود توضیحاتی را پیرامون توسعه رشته های کارشناسی ارشد و دکتری در دانشکده، ساماندهی جذب اعضای هیات علمی جدید، برگزاری کلاس های فوق برنامه برای دانشجویان، مدیریت برگزاری کلاس ها و امتحانات دروس عمومی توسط سایر دانشکده ها و بهبود امور آموزشی در دانشکده ها بیان کرد.

در ادامه، مدیران گروه های آموزشی ضمن تشکر از پیگیری حوزه معاونت آموزشی دانشگاه درخصوص جذب اعضای هیات علمی و راه اندازی رشته های تحصیلات تکمیلی جدید از همراهی و حمایت مسئولان قدردانی کردند. اصلاح و بهینه سازی فرایندها و ساختار اداری حوزه آموزش در دانشکده ها با توجه به افزایش تعداد دانشجویان داخلی و بین الملل، تعامل با بخش دولتی با توجه به ماهیت رشته های علوم انسانی، تاکید بر دانشگاه مساله محور و افزایش ارتباط با خارج از دانشگاه در قالب امضای تفاهم نامه ها، سهولت و تسریع امور آموزشی، تسهیل برگزاری بازدیدهای علمی، پویا شدن حوزه پژوهش و فعالیت های پژوهشی دانشگاه با ارتقاء اداره تحصیلات تکمیلی، بررسی و رفع خلاهای بین شیوه نامه های آموزشی و سامانه های دانشگاه، مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند در طراحی و تصحیح سوالات المپیاد علمی دانشجویی، ساماندهی برگزاری امتحانات عمومی و نظارت بر ارائه مطلوب دروس عمومی، اختصاص فضاهای پژوهشی ویژه دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی و حضور نماینده کارمندان در جلسات مرتبط از مهمترین درخواست های مطرح شده در این جلسه بود. در بخش دیگری از جلسه مسائل و مشکلات آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی مطرح شد. در ادامه دکتر عباس محمدی سرپرست مدیریت آموزشی دانشگاه بر همکاری و تشکیل جلسات تعاملی با دانشکده ها و تلاش برای ارتقا و بهبود فعالیت های سامانه پویا تاکید نمود. در پایان این جلسه دکتر حسینی واشان، معاون آموزشی دانشگاه، ضمن گرامیداشت ایام و سپاسگزاری از هیات رئیسه دانشکده برای دعوت و شرکت مدیران گروه در این جلسه،  بر تلاش حوزه معاونت آموزشی دانشگاه در تسهیل و سرعت بخشیدن به فرایند جذب اعضای هیات علمی تاکید کرد و بیان نمود تلاش شده است تا جذب اعضای هیات علمی جدید نیز به نحو مطلوب در فراخوان های آینده قرار گیرد. وی در بخش دیگری از سخنان خود تلاش های انجام شده برای گسترش دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند را تشریح  نمود و آن را نتیجه تلاش جمعی همه مدیران و گروه های آموزشی دانست. حمایت از برنامه های گروه های آموزشی در جهت معرفی رشته ها توسط این معاونت، افزایش ارتباط  دانشگاه با جامعه و صنعت و تبدیل نظرها به شاخص های قابل سنجش و ارزیابی، تلاش در جهت جذب دانشجویان استادمحور، اصلاح آیین نامه پرداختی اعضای هیات علمی، تشریح امکانات دانشگاه برای تولید محتوای آموزشی، تاکید بر رعایت قوانین آموزشی از طرف مدیران و اساتید راهنما از دیگر موضوعات مطرح شده توسط ایشان بود. دکتر حسینی واشان با اشاره به ظرفیت ها و توانایی های موجود بر داشتن نگاه دلسوزانه نسبت به مسائل دانشگاه و تلاش برای رفع موانع تاکید کرد و دارا بودن چنین دیدگاهی را که باید از سوی همه دانشگاهیان موردتوجه قرار گیرد، ارزشمند دانست. ایشان در خاتمه سخنان خود رهنمودهایی جهت بهبود شرایط آموزشی و مسائل جاری دانشکده ادبیات و علوم انسانی ارائه نمود.

آخرین ویرایش۱۵ آبان ۱۴۰۳