استقرار تجهیزات صنعتی جدید در آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، روز دوشنبه مورخ 29 خردادماه سال جاری، جمعی از مدیران واحدهای صنعتی و کشاورزی استان به همراه هیأت رئیسه دانشگاه از تجهیزات صنعتی جدید آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند بازدید نمودند.
شایان ذکر است با حمایتهای بیشائبه ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم دانشجویی، به منظور ارتقای سطح کیفیت خدمات و صنعتیسازی آشپزخانه مرکزی دانشگاه، مدیریت دانشجویی-اداره تغذیه در سال تحصیلی 1402-1401 با همکاری صندوق رفاه دانشجویان، اقدام به خرید تجهیزات صنعتی از قبیل کبابپز تابشی، چرخگوشت، خلالکن و دستگاه کبابسیخگیر صنعتی نموده است. تجهیزات جدید باعث افزایش کیفیت پخت و ارائه خدمات در غذاخوری های دانشجویی خواهد شد.