برگزاری کارگاه آموزشی اصول تغذیه در طب ایرانی و اسلامی (جلسه اول)
کارگاه آموزشی اصول تغذیه در طب ایرانی و اسلامی که با همکاری دفتر محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به صورت استانی با حضور استاد ارجمند سر کار خانم دکتر مریم نواب زاده متخصص طب سنتی در روز سه شنبه مورخ 1400/09/23 از ساعت 12 به مدت 2 ساعت به صورت مجازی برگزار گردید. در این کارگاه به خواص مواد غذایی، نحوه استفاده و طبخ مواد غذایی و کاربرد مواد برای سیستم بدن، ضرورت خوردن و آشامیدن و زمانهای استفاده و عدم استفاده از مواد غذایی اشاره گردید. مدت زمان این کارگاه 4 ساعت میباشد که جلسه بعدی به یکشنبه هفته آینده موکول گردید.